Home > Over Heeren

Over Heeren

Maatwerk in vers.

Heeren Groenten & Fruit BV is een groentenverwerkingsbedrijf en groothandel in groenten en fruit. Ons bedrijf is gelegen in Eindhoven, Noord-Brabant.

Ons productiebedrijf kent veel verschillende bewerkingen van groenten en fruit. Naast het snijden worden verse groenten en fruit bij ons gewassen, gemengd, verpakt, op smaak gebracht en bereid.

Het sous vide garen van groenten is een van onze kernactiviteiten. Wilt u meer weten over onze verschillende productgroepen? Lees verder

Onze Groothandel levert gesneden groenten en fruit en onbewerkte groenten en fruit aan een zeer diverse klantenkring. Dit heeft als voordeel dat wij een zeer uitgebreid assortiment groenten & fruit voeren. 

Locatie

Sinds januari 2014 zijn ons productiebedrijf en onze groothandel gevestigd op een centrale locatie op Industrieterrein De Hurk in Eindhoven. Een top locatie vlakbij de afrit van de A2 waardoor we zowel voor onze klanten als voor onze leveranciers optimaal bereikbaar zijn.

Vanzelfsprekend zijn wij erg trots op deze volledig gecertificeerde locatie en nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te komen nemen! 

Waar staan wij voor?

Heeren Groenten & Fruit onderscheidt zich door het leveren van Maatwerk in Vers. Daarbij werken wij volgens een aantal kernwaarden. Deze kernwaarden vormen de basis van ons bedrijf, van wie we zijn en wat we doen. Deze kernwaarden zijn: innovatief & creatief, professioneel & betrouwbaar, klantgericht & flexibel en duurzaam & maatschappelijk verantwoord

 

Op deze manier leveren wij onze klanten Maatwerk in Vers, met iedere dag opnieuw dagverse groenten en fruit van de allerbeste kwaliteit.

Nieuws
Duurzame nieuwbouw

Duurzame nieuwbouw 01 Oktober 2019
Doordat ons bedrijf de afgelopen jaren hard is gegroeid is er de afgelopen maanden gewerkt aan het bouwen v...

Lees verder

Artikel RTL Nieuws: De toenemende populariteit van voorgesneden groenten

Artikel RTL Nieuws: De toenemende populariteit van voorgesneden groenten 29 Augustus 2019
RTL nieuws plaatste een artikel over de toenemende populariteit van voorgesneden groenten en de opkomst van...

Lees verder

Hollandse aardbeien

Hollandse aardbeien 25 Maart 2019
Met de komst van het voorjaar zijn we ook weer volledig overgeschakeld op Hollandse aarbeien. De heerlijke ...

Lees verder

Hollandse Asperges

Hollandse Asperges 25 Maart 2019
Er zijn weer Hollandse asperges verkrijgbaar voor de liefhebbers. Weliswaar nog van de verwarmde grond en d...

Lees verder