Home > Over Heeren

Over Heeren

Maatwerk in vers.

Heeren Groenten & Fruit BV is een groentenverwerkingsbedrijf en groothandel in groenten en fruit. Ons bedrijf is gelegen in Eindhoven, Noord-Brabant.

Ons productiebedrijf kent veel verschillende bewerkingen van groenten en fruit. Naast het snijden worden verse groenten en fruit bij ons gewassen, gemengd, verpakt, op smaak gebracht en bereid.

Het sous vide garen van groenten is een van onze kernactiviteiten. Wilt u meer weten over onze verschillende productgroepen? Lees verder

Onze Groothandel levert gesneden groenten en fruit en onbewerkte groenten en fruit (ook biologisch) aan een zeer diverse klantenkring. Dit heeft als voordeel dat wij een zeer uitgebreid assortiment groenten & fruit voeren. 

Locatie

Sinds januari 2014 zijn ons productiebedrijf en onze groothandel gevestigd op een centrale nieuwe locatie op Industrieterrein De Hurk in Eindhoven. Een top locatie vlakbij de afrit van de A2 waardoor we zowel voor onze klanten als voor onze leveranciers optimaal bereikbaar zijn.

Vanzelfsprekend zijn wij erg trots op deze volledig gecertificeerde locatie en nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te komen nemen! 

Waar staan wij voor?

Heeren Groenten & Fruit onderscheidt zich door het leveren van Maatwerk in Vers. Daarbij werken wij volgens een aantal kernwaarden. Deze kernwaarden vormen de basis van ons bedrijf, van wie we zijn en wat we doen. Deze kernwaarden zijn: innovatief & creatief, professioneel & betrouwbaar, klantgericht & flexibel en duurzaam & maatschappelijk verantwoord

 

Op deze manier leveren wij onze klanten Maatwerk in Vers, met iedere dag opnieuw dagverse groenten en fruit van de allerbeste kwaliteit.

Nieuws
Aangepaste openingstijden Feestdagen

Aangepaste openingstijden Feestdagen 09 December 2019
Tijdens de komende feestdagen zijn wij gesloten op 25/26 december en op 1 januari. Wij wensen u alvast hele...

Lees verder

Duurzame nieuwbouw

Duurzame nieuwbouw 01 Oktober 2019
Doordat ons bedrijf de afgelopen jaren hard is gegroeid is er de afgelopen maanden gewerkt aan het bouwen v...

Lees verder

Vacature: Manager Operations

Vacature: Manager Operations 07 November 2019
Is deze rol van Manager Operations in een wereld van dagverse (bewerkte) groenten & fruit wat voor jou?...

Lees verder

Artikel RTL Nieuws: De toenemende populariteit van voorgesneden groenten

Artikel RTL Nieuws: De toenemende populariteit van voorgesneden groenten 29 Augustus 2019
RTL nieuws plaatste een artikel over de toenemende populariteit van voorgesneden groenten en de opkomst van...

Lees verder