Home > Nieuws

Nieuws

Duurzame nieuwbouw

01 Oktober 2019

Doordat ons bedrijf de afgelopen jaren hard is gegroeid is er de afgelopen maanden gewerkt aan het bouwen van een nieuwe hal met een oppervlakte van 1000m2. Inmiddels is deze bouw afgerond en zijn we druk bezig met de verhuizing van onze producten en de inrichting van deze nieuwe hal.

Lees verder

Artikel RTL Nieuws: De toenemende populariteit van voorgesneden groenten

29 Augustus 2019

RTL nieuws plaatste een artikel over de toenemende populariteit van voorgesneden groenten en de opkomst van sous vide groenten. Dit artikel werd geplaatst naar aanleiding van het filmpje van Editie NL dat hier op onze website te zien is. Dit filmpje werd opgenomen in onze eigen groentensnijderij!  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/4823806/gesneden-groente-en-fruit-steeds-meer-een-zakje-supermarkt-gezond-duurzaam

Lees verder

Hollandse aardbeien

25 Maart 2019

Met de komst van het voorjaar zijn we ook weer volledig overgeschakeld op Hollandse aarbeien. De heerlijke geur en prachtige kleur van deze Elsanta's van eigen bodem geeft ons een echt voorjaarsgevoel!

Lees verder

Hollandse Asperges

25 Maart 2019

Er zijn weer Hollandse asperges verkrijgbaar voor de liefhebbers. Weliswaar nog van de verwarmde grond en daardoor nog wat prijzig maar we kunnen er weer van gaan genieten! Lees hier verder voor meer informatie over onze Hollandse asperges.

Lees verder

Nieuw in ons assortiment: Groentencrèmes

22 Maart 2018

Nieuw in ons assortiment zijn onze sous vide gegaarde groentencrèmes. 100% verse groenten, puur, heerlijk en gemakkelijk! Verkrijgbaar in verschillende varianten.

Lees verder

Nieuw: Drooglijn

22 Maart 2018

Om de kwaliteit van kwetsbare producten als bv. babyleaves, rucola en spinazie te verbeteren hebben we geinvesteerd in een drooglijn voor deze producten. Tot voor kort werden deze producten na het wassen gecentrifugeerd, vanaf nu worden deze producten gedroogd door lucht. Zo blijven wij constant investeren om de kwaliteit van onze producten te verbeteren!

Lees verder

Duurzaamheid

04 December 2017

Duurzaamheid behoort tot een van de 4 kernwaarden van ons bedrijf. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het plaatsen van meer dan 800 zonnepanelen op het dak van ons bedrijf om de volgende stap te zetten richting de doelstelling van energie neutrale productie!      

Lees verder

Verse Courgetti

16 Maart 2017

Nieuwe in ons assortiment, verse courgetti, een heerlijke gezond alternatief voor (koolhydraatrijke) spaghetti. 

Lees verder

Nieuw: Biologisch afbreekbare retailverpakking

14 Maart 2017

Met trots presenteren wij onze nieuwe retailverpakkingslijn, een volledig afbreekbare verpakking voor onze (bio)producten.

Lees verder

Sous vide assortiment uitgebreid

18 Oktober 2016

Met het oog op de herfst is ook ons sous vide assortiment uitgebreid! Sous vide (hele) appeltjes of appelpartjes met kaneel, sous vide pompoenblokjes, sous vide spruitjes met verse kruiden, teveel om op te noemen.

Lees verder

Nieuwe lijn salades ontwikkeld

14 Oktober 2016

Aan onze bestaande range salades en rauwkosten hebben we een aantal nieuwe varianten toegevoegd. Bijvoorbeeld een mooie nieuwe salade met Quinoa en een salade met parelcouscous. De salades zijn met of zonder dressing verkrijgbaar. Alle salades zijn te bestellen via onze webshop.

Lees verder