Home > Nieuws > Duurzame nieuwbouw

Duurzame nieuwbouw

01 Oktober 2019

Doordat ons bedrijf de afgelopen jaren hard is gegroeid is er de afgelopen maanden gewerkt aan het bouwen van een nieuwe hal met een totale oppervlakte van 1000m2. Inmiddels is deze bouw afgerond en zijn we druk bezig met de verhuizing van onze producten en de inrichting van deze nieuwe hal.

Aangezien wij duurzaam willen ondernemen hebben we voor de inrichting van onze nieuwe hal gekozen over te schakelen naar een milieuvriendelijker koelsysteem. Dat betekent dat onze nieuwe hal en onze bestaande expeditie per direct volledig zijn overgeschakeld op CO2 koelingen. Een flinke investering maar een stuk milieuvriendelijker. In tegenstelling tot alle chemische koudemiddelen is het natuurlijke koudemiddel C02 namelijk niet schadelijk voor de ozonlaag en dus niet schadelijk voor het milieu.

Verder is er voor de verlichting in de nieuwe hal weer volledig gebruik gemaakt van duurzame LED verlichting met speciale waterdichte foodsafe armaturen.

Investeringen waar we trots op zijn en die aansluiten bij onze kernwaarden om iedere dag duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.